Goede doel

Een doel dat heel goed past bij onze activiteit: Je spieren inzetten voor spieren van anderen die hun spieren niet zo kunnen inzetten: Spieren voor Spieren.
Stichting Spieren voor Spieren wil alle 600 verschillende soorten spierziekten de wereld uit hebben. Met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle ambassadeurs zorgt Spieren voor Spieren voor een betere kwaliteit van leven en biedt de stichting kinderen met een spierziekte en hun gezin een beter toekomstperspectief. De stichting vindt dat ieder kind met een spierziekte spierballen verdient. Om kinderen spierballen te kunnen geven, moet men begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe er toegewerkt kan worden naar gerichte oplossingen. Dat doet de stichting door structureel onderzoek te financieren. De stichting wil naast de behandeling, ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte realiseren. De Kerstloop wil alle inschrijvers uitnodigen samen met de Stichting zich sterk te maken voor kinderen mét en een wereld zónder spierziekte door een donatie te geven aan de Stichting Spieren voor Spieren.

Klik op onderstaande link om zelf een actie te starten of direct een donatie te doen. https://www.sportenvoorspieren.nl/uitdaging/leisure-world-kerstloop-dronten-2019

Persoonlijk met plezier en prestatie
Copyright Leisure World Kerstloop Dronten 2018
Ontwerp: Newminds - design studio
Development & Hosting: FlevoHost - first class webhosting